3 Şerit

Vintage tasarım elektrikli bisiklet

Slovenya’da bulunan premium elektrikli bisiklet üreticisi Noordung, üst düzey donanımı bulunan  ilk modeliyle  bisiklet markalarıyla rekabet edecek seviyde.

Slovenya merkezli yerel bir premium elektrikli üreticisi olan Noordung, ilk bisiklet modelini i-8tanıttı.Baştan aşağı el yapımı olan ve vintage tasarım dilini güncel teknoloji ile harmanlayan Noordung ekibinin ilk serisi olan Angel Edition şık tasarımının yanında zengin ve fazlasıyla özel donanımlarıyla oldukça dikkatleri üzerine topluyor. Noordung Angel Edition’ın batarya, ağırlık ve diğer donanımlarının öncesinde 2 adet havanın kalitesini algılayan sensöre yer veren ve bu sensörler  sayesinde sürüş sırasında havayı analiz eden ve kullanıcısına daha temiz bir güzergahta devam etmesi için rota önerileri sunan donanımı öne çıkıyor.

Angel Edition bisikletinde mobil cihazları şarj edebilmek için hızlı şarj özelliğine sahip iki adet usb 3.0 bağlantı noktası, taşınabilir ses sistemi boombox (2.7 kilogram ağırlığında) ile birlikte iki adet speaker ve bluetooth donanım özellikleri bulunuyor. Bisikletin batarya kısmındaysa lityum-iyontabanlı otuz iki adet batarya yer alıyor. Bisikletin toplam ağırlığı ise 15.6 kilogram. Angel Edition, kullanıcısına 33.6 V‘luk motoruyla 30 km‘lik kullanım menzili sunabiliyor. Tamamen el işçiliği olmasının yanı sıra Angel Edition’ın gövde tasarımında ağırlık kazanımı ve sağlamlık sağlayan karbon fiber komponentler yer alıyor. Toplamda sadece 15 adet üretilecek olan Noordung Angel Edition’un vergiler dahil yurt dışı fiyatı 9.760 euro olarak belirtilmiş.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir