3 Şerit

İlk yerli Crossover rekabetçi fiyatlarla çıktı

Türkiye’de üretilen ve Kuzey Amerika dahil dünyanın büyük kısmına Türkiye’den ihraç edilecek olan ilk yerli crossover Toyota C-HR‘ın satışına 83 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla başlandı. 

Türkiye’de üretilen C-crossover segmentinin en yeni modeli Toyota C-HR’ın satış fiyatı açıklandı. Bazı Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulan Toyota C-HR’ın 1,2 litrelik turbo benzinli motor versiyonu 83 bin 850 TL’den, 1,8 litre VVT-i yeni hibrit motora sahip versiyonu ise 98 bin TL’den başlayan fiyatlar ile 15 Kasım’dan itibaren satışa sunuluyor.

1478866421_2016_c_hr_16Yüzde 72 oranında yerli araç satacağız

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye’de üretilen ilk crossover ve hibrit otomobil olan Toyota C-HR’ın fiyatlarını belirlerken tüm imkanların sonuna kadar zorlandığını ve ortaya çok cazip fiyatlar çıkartmaya çalıştıklarını belirtti. Bozkurt “Toyota C-HR’ı aynı segmentte bulunan benzer otomobillere göre çok daha ulaşılabilir bir fiyat ile sunuyoruz. Toyota C-HR’ın Türkiye’de üretiliyor olması da bizim için ayrı bir gurur kaynağı. C-HR, markamıza yeni müşteri kitlesi getirmenin yanısıra, Türkiye’de Corolla’dan sonra en çok satan ikinci modelimiz olacak” dedi. Bozkurt, C-HR’ın üretilmeye başlamasıyla birlikte 2017 yılında Toyota’nın Türkiye satışlarının yüzde 72’sinin yerli üretim olacağına dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir