3 Şerit

Samsun Otoshow 2016 Fuarı başlıyor

Bu yıl Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, KOSGEB, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği, SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları işbirliği ile hazırlanan “Samsun Otoshow Fuarı 2016”, 2.Otomobil, Ticari Araçlar, Bisiklet, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı, 2 – 7 Eylül 2016 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat ALAGÖZ; Ülkemiz ihracatının önemli kısmını üstlenen ve yeni yatırımlar ile payını büyüten otomotiv sektörünün önemli üretici ve ithalatçı firmalarının katılımıyla hazırlanan, firmaların son model araçlarını sergileyeceği Samsun Otoshow Fuarı otomotiv sektöründe yılın ilk fuarı olma özelliği taşıyor.

Otomotiv sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri Samsun’da ikinci kez tek çatı altında sunmayı hedefleyen, konusunda bölgesinin en etkili ve profesyonel buluşması olan fuar, iki ayrı salonda düzenlenecek.Bölgenin ticari buluşma merkezi Samsun’da, 2014 yılında 92.000’i aşkın kişi tarafından ziyaret edilen, bölgenin en büyük ve kapsamlı organizasyonunda, dünya markalarının katılımı ile Samsun başta olmak üzere tüm bölgeden gelmesi hedeflenen 100.000 ziyaretçiyle kaliteli, eğlenceli ve profesyonel bir fuar yaşanması bekleniyor.

Fuara özel Off-Road etkinliği

İstanbul’dan gelecek olan pilotlar eşliğinde, Fuar için özel olarak hazırlanan Off-Road etkinliği 3-4 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Fuar kapsamında birçok markanın modeli ziyaretçilerle buluşacak. Aynı zamanda bazı markaların, yeni modelleri ilk kez Samsun 2. Otoshow Fuarı’ nda görücüye çıkması planlanıyor.

Bölgedeki araç satışlarına olumlu katkı yapması, otomotiv sektörünün gelişmesine ve ticaretine hareketlilik kazandırması beklenen fuar 6 gün süresince bölge genelinden gelen ziyaretçilere açık olacaktır.

Samsun 2.Otoshow Fuarı; 02-07 Eylül 2016 tarihlerinde 11.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir