3 Şerit

2. Burdur – Salda Bisiklet Festivali Başlıyor!

Antbisder (Antalya Bisiklet Derneği) ve Burdur Bisiklet Topluluğu ortak çalışması olan Burdur Salda Bisiklet Festivali 2. defa düzenleniyor.

İlki geçen sene Antbisder tarafından düzenlenen Burdur Salda Bisiklet Şenliği bu sene Burdur Bisiklet Topluluğunun da desteğiyle 18 Ağustos- 21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. 18 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’de Burdur Gölü etrafında ve ardından şehir turuyla başlayacak, 21 Ağustos Pazar günü öğlen yemeği ile son bulacak.

Burdur Salda bisiklet şenliğiBu festivale katılabilmek için katılımcıların öncelikle ön kayıt yaptırması ve daha sonra mail yoluyla kendilerine iletilecek banka hesap numaralarına belirtilen kayıt ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca katılımcıların kendi kamp malzemelerini (çadır, uyku tulumu, mat vb.) de yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bunun dışında ödeyecekleri katılım ücretiyle 9 öğün yemek, kamp alanı, duş & wc hizmetleri, sürüşler boyunca teknik destek ve içecek destek aracı ve tur forması da organizatörler tarafından sağlanacaktır. Tura katılmak isteyenler dilerlerse şehir bisikletleriyle de katılabilirler. Turun gerçekleşeceği güzergahın %70’i asfalttan oluşuyor.

Parkur bilgilerini haritalarıyla birlikte Antalya Bisiklet Derneğinin resmi internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir