3 Şerit

Nissan binek rekabetine Pulsar ile geri döndü

Türkiye’de uzun yıllardır küçük ve kompakt SUV pazarında başarılı ürünler sunan Nissan, binek pazarına sunduğu yeni Pulsar ile, bu alanda da rekabet etmeye kararlı olduğunu gösterdi

Türkiye pazarında SUV sınıfındaki güçlü modelleriyle pazar payını yükselten Nissan, ürün gamını uzun yıllardır eksikliğini hissettiği hatchback versiyon ile tamamlıyor. Markanın C hatchback sınıfına dönüşünü de simgeleyin modeli Pulsar, önümüzdeki aydan itibaren Türkiye pazarına sunuluyor. Üç farklı motor ve şanzıman seçeneğiyle Türkiye yollarına çıkacak olan Pulsar, Qashqai’de kendini ispatlamış turbo beslemeli motorlardan 1.2 litre manuel, 1.2 litre otomatik ve 1.5 litre manuel şanzıman seçeneklerine sahip olacak. 1.2 lt benzinli DIG-T motor 115 beygir güç üretirken, 1.5 lt’lik dizel dCi motor 110 beygir güç ve 260 Nm maksimum tork değerlerine ulaşıyor. Aracın lansman fiyatları 59.900 TL’den başlarken, en üst motor ve donanım versiyonunda 81.300 TL’ye kadar yükseliyor.

Nissan_Pulsar_5

Arkada üst sınıf konfor sunuyor

Kompakt boyutlarına ragmen Pulsar, geniş ailelerin beklentilerini rahatlıkla karşılayacak bir iç mekan genişliği sunuyor. 2.700 mm ile sınıfının en uzun aks mesafesine sahip modeli olan Pulsar, arka koltuk yolcuları için geniş bir diz mesafesi, özellikle de arkada yolculuk yapan çocuklar için çok ferah bir iç mekan sunuyor. 385 lt olan bagaj bagaj hacmi de gerektiğinde koltuklar yatırılarak yükseltilebiliyor.

İki ayda iki yeni ürün

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök, Pulsar modelinin kendilerine yeni bir güç kattığını söylerken, SUV modelleri ile yakaladıkları başarıyı C-HB segmentine de taşımak istediklerini belirtti. Özkök, “Mart ayındaki Navara lansmanından sonra Pulsar ile birlikte pazara 2 ay içinde yeni bir ürün sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Kararlı büyüme stratejimiz çerçevesinde Pulsar’ın satışlarımıza yeni bir ivme kazandıracağını düşünüyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir