3 Şerit

Anadolu’da motosiklet fuarı!

Anadolu’nun ilk motosiklet fuarı Elka Fuarcılık organizasyonu ile Adana’da açıldı. Çukobirlik Fuar Alanı’nda açılan Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, 22 Mayıs 2016 tarihine kadar motosiklet, bisiklet ve doğa sporları tutkunlarıyla buluşacak.

Anadolu’nun ilk motosiklet fuarını Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, Elka Fuarcılık tarafından Çukobirlik Fuar Alanı’nda açıldı. İstanbul dışında Anadolu’da bu alanda açılan ilk fuar olan Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, 22 Mayıs 2016 tarihine kadar ziyarete açık olacak. Motosiklet, bisiklet ve arazi araçlarını meraklılarıyla buluşturan fuarda, bu alanda çalışan dernek ve kulüpler de yerlerini aldı.1463659843_b__lent_yama__

Çukurova bölgesinde özellikle motosiklet tutkunlarının çok fazla olduğunu söyleyen Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, içerik olarak benzerinin sadece İstanbul’da düzenlendiği, dev bir organizasyonun Anadolu ayağı olarak bu yıl ilk kez Adana’da yapılıyor. Bu sene fuarımızı daha çok şov ve etkinlik ağırlıklı planladık. Bölgemizde faaliyet gösteren kulüp ve derneklerle iş birliği yaptık. Buraya gelerek stant açtılar. Ayrıca bölgemizde faaliyet gösteren Off- Road kulüplerimiz de burada. Fuar alanımızda bulunan 20 bin metrekarelik alanımızı Off – Road parkuru olarak düzenledik. Fuar süresince burada etkinlikler yapacaklar. Hedefimiz bu fuarı gelecek yıllarda daha da büyütüp geliştirmek.”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir