3 Şerit

Bajaj Pulsar RS200 2015-2016 yıllarının en çok ödül alanı

 

Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen Hintli Bajaj’ın RS200 modeli başarılı tasarımını ödüllerle taçlandırdı.

Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi Bajaj, Pulsar RS200 modeliyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Hem sürüş keyfi, hem de sahip olduğu teknolojik özellikleri ile öne çıkan Pulsar RS200, kategorisinde aldığı ödüllerle fark yarattı.

RS200 kategorisinde 14 ödül alarak başarısının altını çizdi. Gerçek kullanıcılardan, motosiklet uzmanlarına ve dergilerine kadar birçok kategoride prestijli ödüller kazandı.

Hem Hızlı hem de ödüllü

Pulsar RS200, hızlı olmasının yanı sıra teknolojik olarak çok gelişmiş özelliklere sahip. Dikkat çekici tasarımıyla motosiklet severlerin büyük beğenisini toplayan 200 cc motora sahip, 24.5 HP güç ve üreten RS200, birçok ödül alarak 2015-2016 yıllarında en çok ödül alan motosikletlerden biri oldu.

TopGear Okuyucuları Yılın Motosikleti, Motorbeam.com Yılın Motosikleti, NDTV Yılın İki Tekerlekli Aracı, Autocar ve TimesAuto Yılın Motosikleti, Car&Bike 200 cc’ye kadar Yılın Motosikleti, CNBC İzleyicilerin Motosiklet Birincisi, Cardekho.com Yılın Premium, Hindistan Yılın Motosikleti gibi birçok önemli ödül Pulsar RS200’e takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir