3 Şerit

Son şampiyon ralli sezonuna zaferle başladı

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan “Saygılı Rulman Ege Rallisi” 16-17 Nisan tarihlerinde İzmir’de gerçekleşti. Son dört yılın Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu, sezonun ilk yarışını birincilikle tamamlayarak sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

1460964471_gorsel_4Otomobil sporları tutkunlarının vazgeçilmezi Türkiye Ralli Şampiyonası, 16 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Forum Bornova’dan verilen start ile başladı. Şampiyonanın ilk ayağı olan Ege Rallisi’nde, son dört yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu, yarışı birincilikle tamamladı.

 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışan Bıçakcıoğlu, CPM Yazılım ve Palamut Group ana sponsorluğunda Klass Magazin, A&S Transport katkılarıyla yer aldığı mücadelede; “Ege Rallileri her sene oldukça keyifli geçiyor. Ralliseverlerin ilgisi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksekti. Şampiyonanın ilk ayağı olan Ege Rallisi’ne hazırlanırken aklımızda sadece kazanmak vardı. Geçtiğimiz sezon kaldığımız yerden devam etmek motivasyonumuzu da yükseltti. Bu sezon birincilik serimi 5 yıla çıkarmak ve Türkiye otomobil sporları tarihine şahsım ve takımımın adını altın harflerle kazımak istiyorum. Sırada Marmaris Rallisi var, ufak bir dinlenme sürecinin ardından hazırlıklarımıza başlayacağız.“ dedi.

 İzmir’den start alan Türkiye Ralli Şampiyonası sırasıyla; Marmaris, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, İstanbul’dan 1460964471_gorsel_1sonra 20-23 Ekim tarihleri arasında Intercity İstanbul Park Pisti’nde düzenlenecek olan “Otomobil Sporları Festivali” ile devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir