3 Şerit

Ford GT için başvurular başladı

Ford tamamen yenilenen süper spor otomobili Ford GT için başvuruları FordGT.com’da almaya resmen başladı

Ford’un tamamen yenilediği üstün performanslı süper spor otomobili Ford GT için başvurular Fordgt.com web sitesi üzerinden başladı. 500 araçlık ilk iki yıllık üretimi kapsayacak başvurular için sunulan online konfigürasyon aracı herkesin hayallerindeki Ford GT’yi oluşturmasına imkan verecek.

Sınırlı seri üretim, müşteri odaklı benzersiz bir satın alma deneyimi yaratılmasına ilham verdi; herkese açık başvuru süreci, Ford markasını tercih eden potansiyel Ford GT sahiplerini tespit etmeye yardımcı olacak. Kişiselleştirilmiş satın alma deneyimi için yepyeni bir Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti (Concierge Servis) sunulacak.

Yepyeni Ford GTnin sınırlı üretiminden ilham alan Ford Performance, yeni süper spor otomobil için potansiyel alıcıları belirlemeye yardımcı olmak amacıyla müşteri odaklı benzersiz bir deneyim yarattı. Başvurusu onaylananlar müşteriler, yeni Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti’nin (Concierge Servis) sunduğu kişiselleştirilmiş satın alma deneyimini yaşama fırsatı elde edecek.

Ford Performance Küresel Pazarlama Müdürü Henry Ford III, “Ford GT’nin satın alma süreci, yepyeni otomobilimiz kadar benzersiz. GT müşterilerinin Ford Motor Company için güçlü marka elçileri olduğunu biliyor, otomobilin kendisi kadar ayrıcalıklı hizmet sunmayı ümit ediyoruz,” dedi.

Bugüne dek geliştirilen en ileri seri üretim araçlarından biri olan Ford GT, hafiflik, aerodinamik ve Ford markasının inovasyonlarından biri olan EcoBoost motor teknolojisi açısından en gelişmiş özelliklere sahip.

Ford GT sahibi olmak isteyen herkes başvuruda bulunmaya davet ediliyor. Başvurunun onaylanması sonrası eşsiz satın alma deneyimi yeni Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti (Concierge Servis) tarafından sunulacak.

Dünya genelinde başvuranlar arasından kabul edilenlerle iletişime geçecek olan Özel Danışman, sadece sipariş ve teslimat aşamasında değil takip eden yıllar boyu kullanım sırasında da kişiye özel bir deneyim sunacak.

Yeni Ford GT web sitesindeki konfigürasyon aracı, tüketicilere hayallerindeki Ford GT’yi oluşturmak için ilk fırsatı vermenin yanı sıra düşledikleri konfigürasyonu sosyal medya aracılığıyla dünyayla kolayca paylaşma imkanı da sunuyor. Konfigürasyon aracı, renk kombinasyonlarından jantlara ve iç mekan temaları dahil malzeme seçeneklerine kadar Ford GT’nin pek çok özelliğini ayrıntılı olarak veriyor.

En gözde tonlardan Liquid Blue dahil sekiz dış renk seçeneğiyle sunulacak olan Ford GT’de dört farklı iç mekan temasından biri tercih edilebilecek.

Sekiz dış renkle kombine edilebilecek yedi farklı şerit rengi, Ford GT müşterilerine araçlarını kendileri kadar özgün kılma seçeneği sunuyor. Konfigürasyon aracındaki belli kombinasyonlar Ford GT’nin üretimi bu yıl sonu başladığında hemen sunulmasa da konfigürasyon aracı, meraklılarına kendi sanal Ford GT’lerini yaratırken mümkün olduğunca esneklik sağlıyor.

Ford GT şimdiye dek üretilen en özel Ford ürünlerinden biri olacak. Yıllık üretimi 250 adetle sınırlı olacak ve ilk sipariş dönemi 500 araçlık ilk iki yılı kapsayacak.

Tamamıyla yenilenen Ford GT için internet üzerinden başvuruların ilk turu, 12 Mayıs 2016 günü 23:59’da (Orta Avrupa saati) kapanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir