3 Şerit

Bodrum’da Enduro şenliği

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından, Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası Muğla’nın turizm cenneti olan Bodrum’da, şölen atmosferinde gerçekleşti.

Bodrum Arena Motosiklet Parkuru’nda gerçekleştirilen yarışların ikinci gününde, sporcularıntes161 309 mücadelesi heyecanı doruklara çıkardı.Fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıkan parkurdaki yarışlar için 187 sporcu müracaat ederken, sıralama turlarının ardından yarışa katılan sporcu sayısı 150 oldu. Kızılağaç’taki doğal ve yapay engellerden oluşan parkurda 4 turdan oluşan yarışlarda bazı sporcular zor anlar yaşarken, mücadeleler nefes kesti.
Sınıflarında dereceye giren isimler şöyle:
E1: Erkan Özcan-FOSK, Murat Yazıcı-AVMK, Recep Gökhan Keskin-KEMK
E2: Rafet Karakuş-ABSK, Mustafa Güngör-KEMK, İslam Yıldız-BAMOS
E3: İsmail Özgül-KEMK, Cem Çerçi-AVMK, Mehmet Özdemir-KEMK
EB: Durancan Ulugöz-CEMK, Gökhan Zor-TITUS, Osman Bulut-SEMK
EC: İsa Yüksek-KEMK, Barış Tok-AKUT, Murat Kökçü-KEMK
EG: İzzet kazdal-ABSK, Mert Pehlivanoğlu-ADA, Nurdoğan Kuzu-KARTEPE
EV: Murat Kızak-SMYRNA, Ahmet Okatan-HMK, Sinan Ordu-KARTEPE
EK: Gökçen Kabaş-BAMOS, Nilgün Bayırlı-TMSK
tes161
Yarışlara katılımın oldukça fazla olduğunu anlatan Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Hamit Dizman, “Yarışlar Bodrum’un güzellikleriyle devam etti. 226 kayıt vardı, 187 yarışcı teknik kontrolden geçti bunlardan 150’si yarışta mücadele etti.” dedi. Dizman, zaman zaman kazaların da yaşandığını ifade ederek, yarışların büyük bir rekabet içinde geçtiğini vurguladı. Sporcuların hem rakipleriyle hem de doğayla mücadele içinde olduğunu belirten Dizman, “Heyecanlı ve güzel bir yarışı tamamladık” diye konuştu.
tes161-298

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir