3 Şerit

Motul, farklı uygulamaları ile fuarın dikkat çekenlerinden oldu

Dünya’nın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Moto Bike Expo’ya katıldı. Motosiklet kullanıcılarına yönelik yılın en önemli etkinliklerinden olan Moto Bike Expo’ya gelen ziyaretçileri Motul’un pit stop etkinliği karşıladı.

Motosikleti ile gelene özel pit stop

Fuar girişinde kurulan Motul alanına motosikleti ile gelen ziyaretçileri bir sürpriz bekliyordu. Motul elemanları motosikletleri pit stop’a alarak Mc Care ürünleri ile bakımlarını yaptılar. Motorlarındaki büyük değişimi gören kullanıcılar ürünlerle ilgili detaylı bilgiyi 11.salondaki Motul standından aldılar.

1456472901_722X1004Motul’dan fuar çıkartması

Fuar boyunca motosikletlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik “Powersport Serisi” tanıtıldı. Motul’un tüm Türkiye’den gelen distribütörlerinin konusunda uzmanları stantta dört gün boyunca kullanıcılarla buluştu. Madeni yağ ve motosiklet bakım ürünlerinin yanı sıra motosiklet sürücülerine yönelik ürünler de kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Motosikletini sevenlerin tercihi 

Rekor katılımla gerçekleşen Moto Bike Expo 100bin’in üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Yoğun ilgi gören Motul standı ve pit stop alanına gelen motosiklet kullanıcıları markaya olan bağlılıklarını ve beğenilerini dile getirirken Motul yetkililerinden ürünler, fiyatlar ve satış kanalları ile ilgili bilgiler edindiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir