3 Şerit

ANLAS’tan bir ilk, dünyanın ilk Enduro motosiklet kış lastiği

1974 yılında kurularak Düzce’de üretime başlayan Türk lastik üreticisi ANLAS, bir ilki gerçekleştirerek dünyanın ilk enduro motosiklet kış lastiğini üretti, Moto Bike Expo’da Türk tüketicinin beğenisine sundu.

Kötü hava koşulları nedeniyle, motorunu evde bırakmak zorunda kalan sürücüleri yolda tutmak fikri ile yola çıkan Türk lastik firması Anlas, Dünya’nın tek kış enduro lastiği Winter Grip Plus’ı üretti. Şu an dünyada eşi bulunmayan lastik, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Moto Bike Expo’da yerli markalar ve ziyaretçiler ile tanıştı.

1456472542_722X0873Motosiklet lastiğinin butiği

Dünya’daki en iyi motosiklet lastiği üreticisi olma hedefi ile yola çıkan Anlas Lastik, ürettiği yerli malı lastiklerle 2011’den bu yana dünya pazarında yer alıyor. Yüksek satış adetleri yerine, üstün kaliteli ürünleri ile dünyada butik bir üretici olmayı başaran Anlas lastik, bu anlamda pazara yeni bir soluk getirdi. Anlas, sürücülerin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümleri ile motosiklet severlerin gözdesi oldu.

Eray Savcı: Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz

Düzenlenen lansmanda bir konuşma yapan Anlas Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı şunları söyledi; “Bugün burada olma sebebimiz, aslında bir hayal olarak başlayan, satış yapmaktan ziyade imajımızı destekleyeceğini düşündüğümüz için ürettiğimiz ama ürün çıktığı andan itibaren beklediğimizin çok ötesinde ilgi gören Winter Grip Plus’ı sizlere göstermek. Bu niş ürünün varlığını duyurmak, tüketicinin güvenini kazanarak dünyaya açılmak zorlu bir süreç ama emin adımlarla ilerliyoruz. Türk markası olarak dünya motosiklet pazarının en iyi butiği olacağız. “

Winter Grip Plus çok iddialı

En yeni polimer ve yüksek kalitedeki malzemelerin ‘Sıfır Derece Radial’ teknolojisi ile birleştirilmesiyle en kötü hava koşullarında dahi güvenli ve mükemmel performans sunan Winter Grip Plus, özellikle enduro motorlar için geliştirilmiştir.

Soğuk hava koşullarında üstün kavrama, mükemmel konfor, viraj emniyeti ve kısa fren mesafesini sağlayan Winter Grip Plus, şu an için ön lastikte 110/80 R 19, arka lastikte 150/70 R 17 başlangıç ebatlarında üretiliyor. Diğer ebatlar çok yakında piyasada olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir