3 Şerit

Yarışçı bir ruh: Ducati draXter

İtalya’nın Verona kentinde gerçekleştirilen Motor Bike Expo’da Ducati, draXter modelini görücüye çıkarttı.

İtalyan motosiklet markalarının yenilikleri ile göz doldurduğu Verona’daki Motor Bike Expo’da en çok dikkat çeken Ducati modellerinden birisi de XDiavel cruiser ailesine yeni katılan draXter modeli oldu. Bu konsept motosiklet modeli XDiavel’in sportif yapısı ile örtüşen bir görüntüye sahip. Ducati Tasarım Atölyesi tarafından tasarlanan ve ortaya çıkartılan bu konsept model, geleceğin stil ve tasarım anlayışını ortaya koyan bir model olarak dikkat çekiyor.

Bu konsept motosiklet ortaya çıkartılırken dünyaca ünlü dragster yarış konseptinden esinlenerek yaratılmış. draXter’ın kalbinde yarış motosikleti kalbi yatıyor. Öyle ki draXter’ın süspansiyonları ve frenleri direkt olarak Ducati Panigale Superbike’dan alınmış. Kendine özgü tasarım anlayışı, stili ve yarış motosikletinden alınma elemanları ile nefes kesici bir “yarışçı” kimliğine bürünmüş.

94190Ducati1

Ducati draXter’ın yan tarafında yer alan 90 numarası da Ducati’nin 90. Yılının bir kutlaması olarak yer alıyor. Bu özel motosikleti markanın 90. Yılına bir kutlama motosikleti olarak tasarlamışlar.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir