3 Şerit

Garmin Varia Vision ile tüm bilgiler göz önünde…

Garmin firması, 1989 yılında küçük bir grup mühendisin bir araya gelip kurduğu bir firmayken bu günlerde bisikletçilerin büyük çoğunluğu yol bilgisayarı olarak Garmin markasını tercih ediyor. Kullanmayanların da bir gün almak istediği marka denebilir.

İlk çıkardıkları ürün el tipi GPS cihazı körfez savaşında kullanılmıştır. Ve günümüze gelene kadar havacılık, denizcilik, navigasyon, işitme cihazları, kablosuz servisler, outdoor cihazları, bisiklet bilgisayarları ardından şimdide bisikletçilere özel Garmin Varia Vision In-sight Display ismiyle gerçeklik cihazını piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
garminBu cihaz bisiklet gözlüğünün üstüne kolay bir şekilde takılmaktadır. Sürücülerin dikkati dağılmadan akıllı telefona gelen aramaları, mesajları, gittiği mesafe, yaptığı km vb bildirimleri kolaylıkla inceleyebiliyorlar. Cihazın yanında dokunmatik bir alan sayesinde menüler arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyorsunuz, elinizde eldiven olsa bile problem olmuyor. Ayrıca cihazda Varia rearview radar sensörü ile eşleştirildiğinde arkadan gelen araçları titreşimle uyarıyor. Varia Vision‘nun ağırlığı 28 gram ve 8 saatlik pil ömrü sunduğu söyleniliyor.Garmin Varia Vision Mart 2016’da 400 dolar fiyat ile satışa sunulması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir