3 Şerit

Ünlü tasarımcıların izinde bir sertifika programı

 

Artık sadece güzel otomobillere binmek ya da hayalini kurmakla yetinmeyip, isteyenler kendi otomobilini tasarlamaya başlayabilecek. Günümüzün en gözde mesleklerinden olan otomotiv tasarımcılığına ilk adım için sertifika Işık Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Otomotiv Tasarımı Sertifika programlarında…

Otomobil tasarlamak artık otomobil severler için çok yakına geliyor. Işık Üniversitesi programı ile otomobil tutkunları kendi tasarımlarını yaratmaya başlayabilecek ve bunu meslek haline getirebilecek.

1452031180_4Büyük markaların tasarımlarına bakıp, otomobil çizen, kendisini geliştirmek isteyen kişiler katılacakları bu program sayesinde sertifika alarak otomobil çizimlerini geliştirebilecek ve daha yukarıya taşıyabilecek. Porsche, Giugiaro ve Pininfarina’nın izini sürüp Earl ile çamur yolculuğuna çıkacak olan katılımcılar programların bitiminde tasarlayacakları araç veya aksesuarı çamur modelleme tekniklerini kullanarak uygulayabilecek seviyeye gelebilecekler.

Öncelikle endüstriyel tasarımcılar, makine, otomotiv mühendis ve öğrencileri, otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren ilgili tüm kişi ve kuruluşlara açık olan programların diğer katılımcıları için ön görüşme yapılıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir