3 Şerit

V2′ de İstanbul’ un en hızlısı Serhan Kayalar

 1450691530_5Amatörlere yönelik V2 Challenge, Cumartesi günü Körfez Yarış Pisti’ nde yapılan üçüncü ve son ayak yarışı ile sona erdi. Volkicar ’la spora adım atan isimlerin en hızlısı ve İstanbul’un efendisi Serhan Kayalar oldu.

Volkan Işık Akademi tarafından 5. kez düzenlenen V2 Challenge’a bu sene 17 pilot katıldı. İlk yarışın birincisi Serhan Kayalar olurken ikinci yarışı Onat Telkenar, üçüncü ve son yarışı Berk Durak kazandı. Sadece bu 1450691489_1üç pilot değil, diğer isimler de aldıkları dereceler ile son yarışa iddialı girmişlerdi. Ancak Kayalar topladığı 50 puan ile birinciliği ve 6.000 TL para ödülünü kimseye kaptırmadı. Amatörlerin en hızlısı Serhan Kayalar olurken, Can Altınok 39 puan ile ikinci, son yarışın galibi Berk Durak ise 37 puan ile üçüncü oldu. Birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazandı. Kasım ve Aralık aylarında düzenlenen V2 Challenge’da yarışan tek kadın pilot Hatice Gönül ise üç yarışı da tamamladı.

Amatör pilotlar motorsporlarına avantajlı bir başlangıç yapmak istiyor. V2 Challenge’ı kazanarak dikkatleri üzerine çekmek isteyen yeni isimler tüm güçleri ve cesaretleri ile yarıştılar. Bölgesel bazda düzenlenen V2 Challenge’da İstanbul’un galibi olan Serhan Kayalar sonuçtan oldukça mutlu. V2 Challenge aynı zamanda kartingden sonra motorsporlarına devam etmek isteyen isimler için Türkiye’nin en başarılı amatör yarış serisi olma özelliği taşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir