3 Şerit

Bisiklet kuryeler “İyi Şeyler Yapan Güzel İnsanlar” Konferansı’nda

Trafiğin her daim sıkışık olduğu İstanbul’ da küresel tehditlerin en başında yer
alan karbon salınımına sebep olmayan çevreci kurye hizmeti Bisiklet Kurye Buğday’ın “İyi Şeyler Yapan Güzel İnsanlar” Konferansı, 19 Aralık, saat 9:30-17:00 arasında, Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Özellikle büyük şehirlerde trafik otomobiller için büyük bir dert. İstanbul gibi bir şehirde otomobil kullanma insanlara artık külfet olmaya başladı. Kısa bir mesafeye bile otomobille gitmek 1 saatten aşağı sürmüyor. Kuryecilik sektörü de buna çözümü uzun zamandır motosikletleri kullanarak bulmuştu.12375993_930580113657068_8386407968718716231_n

Yeni nesil bisikletli kuryeler geliyor

Hem maliyeti düşürmek, hem de motorlu taşıtların karbon salımından kurtulmak amacıyla Avrupa ve Amerika’da uzun zamandır kullanılan bir yönteme geçiliyor, bisikletli kuryeler yola çıkıyor. Kurye sektörünün çevreye duyarlı olanı  yaşayıp, geliştiğimiz ekosisteme zarar vermeden mümkün olan en kaliteli kurye hizmetini sağlamak için kurulan sektördeki ilk firma özelliğini taşıyor.Hedefleri tüm teslimatları bisiklet sürücüleri tarafından gerçekleştirerek trafikteki motorlu araç sayısını azaltmayı, çevre bilincinin artmasına da katkıda bulunmayı hedefleyen Bisiklet Kurye; Buğday’ ın “İyi Şeyler Yapan Güzel İnsanlar” Konferansı kapsamında, 19 Aralık, saat 9:30-17:00 arasında, Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü’ nde.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir