3 Şerit

Türkiye Pist Şampiyonası 3. ayak yarışları tamamlandı

2015 Türkiye Pist Şampiyonası sezonu, Ülkü Motorsporları Kulübü organizasyonu 3.ayak yarışları ile İzmir Park’ta devam etti… 2 kategoride 11 sporcunun tampon tampona mücadelesi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Türkiye Pist Şampiyonası’nda 2015 sezonunun 3.yarışı, 08 Kasım Pazar günü Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından 11 sporcunun katılımı ile İzmir Park pistinde düzenlendi.

1447067237_Super_Grup

Süper ve Maxi grupların ikişer yarışı ile tamamlanan yarışlarda; Maxi Grup ilk yarışında Porsche 997 GT3 ile Ümit Ülkü birinciliği, benzer otomobiller ile Ahmet Mutlubaş ikinciliği ve Galip Atar üçüncülüğü kazandı. Maxi Grup ikinci yarışında ise lider Ümit Ülkü bir kez daha podyumun en üst basamağına çıkmayı başarırken, Ahmet Mutlubaş ikinci ve Ali Özerinç de üçüncü oldular.

 

Super grupta da, sporcular hanelerine yüksek puanlar yazdırmak için kıyasıya mücadele ettiler. 20 turluk her iki yarışın birincisi BMW320 TC ile Ülkü Motorsport pilotu Ümit Ülkü olurken, benzer bir otomobiller yarışan takım arkadaşı Galip Atar bir ikincilik bir üçüncülük ile günü tamamladı. Honda Civic Type-R FN2 ile Ahmet Mutlubaş da bir ikincilik kazanırken ve Honda Civic Type-R EP3 ile İsmet Toktaş da günü bir üçüncülükle tamamlayan isim oldu.1447067305_Maxi

 

Türkiye Pist Şampiyonası’nda dördüncü ayak yarışları, TOSFED Pist Kupası dördüncü ayak ile birlikte 21-22 Kasım tarihlerinde İzmir Park Pisti’nde düzenlenecek…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir