3 Şerit

Bisikletli Ulaşım Platformu ve 29 Ekim Bisikletçileri’nden Cumhuriyet Bayramı turu

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 2011 yılından bu yana 29 Ekim Bisikletçileri tarafından her yıl düzenlenen tur bu sene iki ayrı bisiklet turu ile bayramı coşku ile kutluyor.

7’den 77’ye tüm bisiklet severlerin katılımına açık olan bu turun amacı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu iki tekerlek üzerinde yaşamak.

Yavaş tempoda gerçekleşecek iki tur şeklinde olacak kutlamaların en önünde Cumhuriyet Kadını’nı temsil eden kadın bisikletçiler yer alacak. Turlar, Kadıköy Belediyesi tarafından desteklenecek ve 1. Tur öncesinde Kadıköy Belediyesi tarafından Türk bayraklı uçan balonlar ve t-shirtler dağıtılacak.

Tur programları aşağıdaki şekilde olacak;

1.TUR için BULUŞMA YERİ : Bağdat Cd. Göztepe 60.Yıl Parkı önü
BULUŞMA SAATİ : 10:00
HAREKET SAATİ : 10:30 (Protokol Tribünündeki duruma göre hareket saatinde gecikme yaşanabilir)
GÜZERGAH : Kortej eşliğinde Göztepe Parkı’ndan hareket, Feneryolu’ndaki Şeref Tribünü önünden geçiş, Kızıltoprak’tan Caddebostan istikametine dönüş (Toplam 5 km.)
(Google Maps linki : https://goo.gl/maps/C6oQdwhv9wS2)
————————–————————–——————-
2.TUR için BULUŞMA YERİ : Caddebostan Sahili Migros yanı (Balıkadamlar Kulübü önü)
BULUŞMA SAATİ : 14:00
HAREKET SAATİ : 14:30
GÜZERGAH : Caddebostan – Ethem Efendi Cad. – İnönü Cad. – Bayar Cad. – Kozyatağı – Şakacı Sk. – Kozzy Kültür Merkezi – Ayşeçavuş Cad. – Bağdat Caddesi boyunca Suadiye – Şaşkınbakkal – Erenköy – Göztepe – Kızıltoprak – Söğütlüçeşme – Altıyol – KADIKÖY MEYDANINDAKİ ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU ve İSTİKLAL MARŞI (Toplam 13 km.)
(Google Maps Linki : https://goo.gl/maps/nAfskyaoUiE2)

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir