3 Şerit

İçine Ferrari Kaçmış Alfa Romeo, Giulia

Alfa Romeo’nun 510 HP’lik performans roketi Giulia 2016 ilkbahar’ında Türkiye’de satışa sunuluyor.

2015’te kuruluşunun 105. yıl dönümünü kutlayan İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun lüks orta sınıfta yer alan yeni temsilcisi Giulia’nın en performanslı versiyonu, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda resmen görücüye çıktı. İlk olarak adeta içine Ferrari kaçmış dedirten 510 HP’lik yüksek performanslı spor versiyonuyla yollara çıkmaya başlayacak olan Alfa Romeo Giulia, 2016 yılının ilkbahar aylarında Türkiye’de de satışa sunulacak.

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, “Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’yu gelecek senenin 2. çeyreğinde ülkemizde satışa sunmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, dikkat çeken tasarımı, yenilenen logosu, arkadan itişli altyapısı, 50/50 ağırlık dağılımı ve Ferrari teknolojisi taşıyan performanslı motoruyla otomobil severleri cezbetmeyi başarıyor.

Alfa Romeo Giulia-2

2016 yılının Ocak ayında üretimi başlayacak olan Alfa Romeo Giulia model ailesinin spor versiyonu Giulia Quadrifoglio, uluslararası nitelikteki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerin karşısına çıkarak ilgi odağı oldu.

Lancia, Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, “Alfa Romeo Giulia model ailesinin en hafif ama en yüksek performanslı versiyonu olan Giulia Quadrifoglio’yu gelecek sene ilkbahar aylarında Türkiye’de satışa sunacağız. Karbon seramik fren balataları ile ultra hafif karbon fiber sportif koltuklarla donatılan 510 HP’lik Ferrari teknolojili çok özel spor modeli, 2016 yılında 2. çeyrekten itibaren satışa sunmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

 Kalbinde 510 HP’lik canavar

Arkadan itişli Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, aynı zamanda lüks orta sınıftaki rekabete Alfa Romeo markasının güçlü bir yanıtı olacak. Mühendislerin Ferrari altyapısıyla düzenlediği altı silindirli turbo beslemeli benzinli motora sahip Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, 510 HP’lik eşsiz bir güce sahip. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.9 sn’de tamamlayan ve 307 km/s’lik son hıza erişebilen Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio’nun yüksek güç ve tork üreten motoru, elektronik olarak kontrol edilen silindir kapatma sistemine sahip olmasıyla aynı zamanda şaşırtıcı bir yakıt tasarrufu sunabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir