3 Şerit

Naked’ın en güçlüsü Ducati Monster 1200R

Yirmi seneyi aşkın bir süredir gönüllerde taht kuran Monster serisi baştan aşağı yenilenerek Ducati tarafından Frankfurt’taki Volkswagen Grup gecesinde görücüye çıkartıldı.

Ducati CEO’su Claudio Domenicali yeni Monster 1200 R’ın markanın ürettiği gelmiş geçmiş en güçlü naked motor olacağını belirtti.

39MONSTER1200R

Markanın en güçlü naked motoru olan Ducati Monster 1200 R’ın kalbinde çift bujili 2V motoruyla 160 hp’lik güç üretebiliyor. Ducati, pistte daha yüksek eğlence için şasiyi tamamen elden geçirerek maksimum efekti yaratıyor. Bu tür motosikletler her ne kadar hayatının büyük çoğunluğunu sokakta geçirse de sunduğu mükemmel güç ve yol tutuş ile yeni Ducati Monster 1200 R pistte mükemmeli sunmak için tasarlanmış.

24MONSTER1200R

Buna ek olarak 1200 R’ın dış tasarımında da değişiklikler bulunuyor. Sportif ve agresif bir tasarım kazandırmak için özellikle ön bölümde ve kuyruk tasarımında değişikliklere gidilmiş.

10MONSTER1200R

Yeni Ducati Monster 1200 R, Ducati Kırmızısı ve Heyecanlı Siyah adını verdikleri iki renk seçeneği ile 2016’nın ilk çeyreğinden itibaren Avrupa’da pazara sunulmaya başlanacak. Türkiye’ye geliş tarihi ise henüz belli değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir