3 Şerit

Kapadokya Bisiklet Festivali başladı

Türkiye tarihinin en büyük bisiklet buluşması Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali 9-13 Eylül 2015 tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleşiyor.

Salcano bisikletin katkılarıyla düzenlenen Kapadokya Bisiklet Festivali Eylül ayının ikinci haftasında bisiklet severleri bir araya getirdi. 9 Eylül tarihinde başlayan organizasyon bir çok etkinliği çatısı altında topluyor.

Kapadokya

Dünyada eşi ve benzeri olmayan “Güzel Atlar Ülkesi” Kapadokya’nın güzelliklerini doyasıya yaşamak için Bisiklet Köyü Buluşması, Kapadokya’nın muhteşem güzellikteki patikalarındaki 3 farklı dağ bisikleti parkurunda yarışmanın her saniyesinden keyif alınacak Dağ Bisikleti Yarışları, İlk kez 2012 yılında resmi olarak UCI Dünya Kupaları programına giren Eliminator (eleme) yarışı Cross-Country Dağ Bisikleti disiplinlerinin en yenisi olarak dikkat çekiyor. Eliminator (XCE) yarışları düzenlendiği Ürgüp’ün en işlek noktasında kısa bir parkurda izleyicilere seyir zevki sunacak.

Son olaraksa 12 Eylül tarihinde bir kısa bir de uzun parkur olarak düzenlenen Velotürk bisiklet takımının düzenlediği Velotürk Gran Fondo. 45 km’lik kısa parkur, amatör yarışçıların kendisini gösterebilmesi için daha yumuşak parkur olarak dikkat çekerken, Erciyes Dağı zirvesinde bitiş çizgisi olan 95 km’lik uzun parkur amatör bisikletçilere profesyonel yarış hissi verecek zorlukta. Bu yarışa katılan katılımcıların ödedikleri ücretler 2000 çocuğa 2000 bisiklet sloganı ile yola çıkan Velotürk ekibi tarafından bu sosyal sorumluluk projesi için kullanılacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir