3 Şerit

Harley Davidson 115. Yılını Sekiz Yeni Softail Modeliyle Kutluyor!

Dünyanın önde gelen motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley Davidson, 115. yılını bugüne kadarki en büyük ürün geliştirme projesiyle kutluyor. Dyna hattının sürüş performansını Softail model ailesinin özel tasarımıyla birleştiren Harley Davidson, motor tutkunlarının karşısına tamamen yeni sekiz Softail modeliyle çıkıyor: Yeni Fat Boy,® Heritage Classic, Low Rider,® Softail Slim,® Deluxe, Breakout,® Fat Bob® ve Street Bob®

Harley Davidson efsanesi 115. yılına sekiz yeni Softail modeliyle damga vurmaya hazırlanıyor. Yeni Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout, Fat Bob ve Street Bob motosikletleri, Harley Davidson’ın geçmişini ve orijinalliğini modern bir gözle yorumluyor. Önceki modellerden tamamen farklı bir tasarıma sahip yeni Softail hattı, motosiklet tutkusunu bir üst seviyeye taşıyor.

Milwaukee-Eight 107 motoruyla güçlendirilmiş ve daha sert ve daha hafif çelik çerçeveye sahip Softail serisi, güçlü motoruna otantik ancak bir o kadar da çağdaş tasarımıyla eşlik ediyor.

Yeni Softail serisinin Harley Davidson tarihindeki en kapsamlı AR-GE çalışmasının sonucu olduğunu belirten Harley Davidson Ürün Portföy Müdürü Paul James;

Binlerce saat süren araştırma ve testler sonucunda bu yeni tasarıma ulaştık. Ar-Ge çalışmalarımızın tamamında sürücü deneyimini daha üst seviyeye çekmeye odaklandık. Harley Davidson’ın orijinalliğini, geçmiş mirasını ve ruhunu en iyi şekilde hissettirebilmek için Softail serisini en modern teknolojiyle buluşturduk.” diye konuştu.

Tüm Softail modellerinde, Daymaker Özel LED ön far, geliştirilmiş elektrik sistemi şarjı, kolay ayarlanabilen arka şok ön yükleme ayarı, yeni bir dashboard, anahtarsız çalıştırma ve güvenlik sistemi bulunuyor. Yeni yakıt tanklarına sahip Softail serisi, gidon başına monte edilmiş USB şarj noktasıyla da sürücüsüne kolaylık sağlıyor.

Yeni Şasi, Çerçeve / Swingarm & Yüksek Performanslı Süspansiyon

Softail serisinin yol tutuşu, daha hafif ve daha sağlam bir çerçeveyle bir üst seviyeye taşınıyor. Softail motosikletler, yeni şasileriyle de daha eğimli açılar, daha keskin çevirme yanıtı, daha hızlı ivmelenme, daha hafif ağırlık ve önceki modellere göre daha kolay yana yatış/kalkış gibi özelliklere sahip oluyor. Yeni mono, şok arka süspansiyon klasik Hardtail görünümünü korurken, sürüş kalitesini, çekişi ve kontrolü de daha iyi hale getiriyor.

Önceki modellere göre yaklaşık 10-17 kg daha hafif olan Softail serisi, bu sayede daha çabuk ivmelenme ve daha iyi frenleme sağlıyor. Ayrıca kolayca ayarlanabilen ön yükleme yayı, daha iyi yolcu konforu ve optimum çekiş sağlayabilmek için 217 kg ekstra yük kapasitesine sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir