3 Şerit

Şehrin yeni Maxi ScooterıKYMCO Downtown 250i

Dünyanın önde gelen motosiklet markalarını ülkemizde başarıyla temsil eden Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv, motosiklet ve ATV sınıfının  dünyadaki en büyük temsilcilerinden KYMCO’nun merakla beklenen modeli KYMCO Downtown 250i’yi Türkiye pazarına sundu. Maxi scooter segmentinde adından söz ettiren Downtown 250i, konforlu sürüş yapısı, yüksek performansı, standart gelen artçı sırt dayaması ve hemen teslim imkânı ile motosiklet severlerle buluşuyor. KYMCO Downtown 250i 134.900 TL’lik fiyatıyla Doğan Trend Otomotiv bayilerinde meraklılarını bekliyor.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen, motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO, yepyeni modelleriyle Türkiye yollarını fethetmeyi sürdürüyor. Nisan ayında gerçekleştirilen Motobike İstanbul 2022’de tüm modellerini görücüye çıkartan marka, şimdi ise KYMCO Downtown 250i modelini Türkiye pazarına sundu. Yeni Downtown 250i; bir maxiscooterda aranacak her şeyi fazlasıyla bünyesinde barındırırken, geniş bagaj hacmi, yüksek performansı, yenilikçi tasarımı ve konforlu sürüş yapısına ek olarak standart olarak sunulan ‘Artçı Sırt Dayaması’ sayesinde hem sürücünün hem de artçısının konforunu en üst seviyeye çıkartıyor. KYMCO’nun bu özel maxiscooterı 134.900 TL’lik fiyatıyla tüm yetkili satış noktalarında.

Hemen teslim imkânıyla bayilerde!

Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile Türkiye yollarına çıkan KYMCO’nun bu yenilikçi modelini satın almak isteyenler hemen teslim alabiliyor. Dünyanın en büyük scooter üreticileri arasında yer alan KYMCO’nun yepyeni modeli Downtown 250i, sunduğu tüm özelliklerinin yanı sıra hemen teslim imkânıyla da motosiklet severlerin ilgisini en üst seviyede çekiyor.

Artçı sırt dayaması standart geliyor!

KYMCO Downtown 250i, yenilikçi özellikleriyle de dış görünüşünü tamamlarken, Euro 5 motoru, standart olarak sunulan ABS’si ile hem güvenlik hem de verimlilik sunuyor. Analog ve dijital ekranın birleşimiyle minimum sürüş yorgunluğu ve maksimum sürüş zevkini kullanıcılarına veriyor. 810 mm yüksekliğe sahip konforlu selesi ve 12.5 litrelik yakıt deposu da özellikle uzun mesafeli sürüşlerde konfor sağlıyor. Standart olarak gelen artçı sırt dayaması ise en önemli özelliği olarak ön plana çıkıyor.

Güçlü ve verimli motor bloğu

192 kilogramlık ağırlığa sahip KYMCO Downtown 250i’nin 246 cc’lik hacme sahip 4 zamanlı tek silindirli motoru, hem gücü hem de verimliliği en üst seviyede sunuyor. Sunduğu 22.4 HP’lik maksimum gücüyle bir maksiscooterdan beklenen performansı veren Downtown 250i, 100 kilometrede yalnızca 3,4 litrelik bir yakıt tüketimi verisine sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir