3 Şerit

Velomaris, Kapadokya’dan iki podyumla döndü!

Marmaris’in ilk yol bisikleti takımı Velomaris Team, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 29 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleştirilen “Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’’nde pedal çevirdi. Velomaris Team Kapadokya Gran Fondo’da yaş kategorilerinde bir birincilik bir de ikincilik elde etti.

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da katılımların olduğu festivalde, Gran Fondo yarışı uzun parkurda 106, kısa parkurda ise 151 sporcu mücadele etti.
Marmaris’in adını bisiklet dünyasına duyurmak için yollara düşen Velomaris Team de Kapadokya’nın masalsı ortamında yapılan yarışlarda pedal çevirdi.

Velomaris Team’den büyük başarı!

Kapadokya’dan başarıyla dönen takımdan Mehmet Tanaydı, Kısa Parkur Master Erkek 65 Yaş üstü kategorisinde 1., Tolga Gök ise Uzun Parkur Master Erkek 35 Yaş üstü kategorisinde 2. oldu. Yarışların ardından Marmaris’e dönen sporcular, başarılarını Belediye Başkanı Ali Acar’la paylaştı. Asıl amaçlarının Marmaris bisiklet rotalarını tanıtmak ve ilçenin bisiklet sporuna uygunluğunu her platformda anlatmak olduğunu vurgulayan takım, Başkan Ali Acar’a da bisiklet anlamında şehre yaptığı katkı için teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ali Acar da bisiklet yollarını çok önemsediklerini söyledi. Yolların her geçen gün daha fazla kullanılmaya başladığını dile getiren Başkan Ali Acar, bu anlamda Velomaris Takımı’nın da güzel bir iş yaptığını ifade etti. “Sizlerin bu faaliyetleri yerel basında, sosyal medyada yer alıyor. Böylece bisiklet hep gündemde kalıyor. Özellikle öğrencilerin okullarına bisikletle gelip gittiğini görüyoruz. Geçtiğimiz okul döneminde bir okulun önünde 100 tane bisiklet saydım. Bu bizler için çok mutluluk verici” şeklinde konuşan Ali Acar, önümüzdeki günlerde kendisinin de bisikleti daha aktif kullanacağını belirtti. 
Takımda sporcu kimliğiyle bilinen Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner de yer aldı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir