3 Şerit

Gran Fondo Marmaris kayıtları açıldı!

Gran Fondo severler 15 Nisan 2018 tarihinde Salcano Gran Fondo ile Marmaris’te buluşuyor. Bisikletçilerin Atatürk Caddesi’nden başlayacak mücadelesi; Hisarönü, Selimiye ve Söğüt’ten  geçerek Türkmenistan Parkı’nda sona erecek.  Katılımcılar uzun parkurda 97, kısa parkurda ise 65 kilometre pedal çevirecek. Salcano Gran Fondo Marmaris için kayıtlar devam ediyor.

Argeus Travel & Events tarafından Salcano ana sponsorluğunda ve Marmaris Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Salcano Gran Fondo Marmaris, Marmaris’te yerli ve yabancı misafirlere bisiklet festivali coşkusu yaşatacak.

Marmaris Belediyesi tarafından, Marmaris kent merkezini de tıpkı çevresindeki doğal ortam gibi kolay yaşanır, stresi az, yalnızca ziyaretçilerin değil halkının da spor yaptığı, en önemlisi “sağlıklı yaşanan” bir kente çevirmek için başlatılan ve başarıyla gerçekleştirilen “bisiklet yolları” projesini, son yıllarda şehir merkezine de taşımış bulunuyor.

Bölge halkı da, bu organizasyon ile birlikte Gran Fondo deneyimi ile tanışırken Türkiye’nin her yerinden ve yurtdışından bisikletçiler de Gran Fondo yarışı için Nisan ayının ilk haftalarında Marmaris’e gelecek.

Amatör bisikletçilerin katılabildiği uzun yol bisikleti yarışı anlamına gelen Gran Fondo’da sporcular sezonun ikinci yarışında, Marmaris’in güzellikleri arasında mücadele edecek.

Türkiye’deki ilk Gran Fondo yarışını 2015 yılında Kapadokya’da iki farklı parkurda düzenleyen Argeus Travel & Events ise bu alandaki deneyimleri ile Eurovelo rotasına dahil olma hedefiyle düzenlenecek Salcano Gran Fondo Marmaris’te binlerce sporcunun mücadele etmesini sağlayacak.

Salcano Gran Fondo Marmaris, ayrıca bölge turizmine de önemli katkıda bulunacak. Organizasyon süresince binlerce kişi bölgede konaklama yaparken yerli ve yabancı medya mensupları da Marmaris’in güzelliklerini takipçilerine yansıtacak.

Kayıtlar başladı… Katılımcı limitleri her parkur için 1.000 kişi olacak

Kısa süre önce açılan kayıtlara bisikletçiler büyük ilgi gösterirken kayıt işlemleri http://granfondomarmaris.com/ adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kayıtlar, UCI ve Türkiye Bisiklet Federayonu yönetmeliklerine uygun olarak düzenlenecek uzun ve kısa parkur yarışları için 1.000’er kişi ile sınırlı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir