3 Şerit

2018 Yamaha Star Eluder Bagger tanıtıldı

Yamaha, yeni Star Venture olarak adlandırılan yeni bir tur motosikleti modelini, “Star Eluder”ı ortaya çıkardı.

Esasen bagajsız ve daha küçük bir ön cama sahip bir Star Venture gibi görünen Star Eluder, Venture’ın daha lüks özelliklerinden bazılarından da yoksun ancak fiyatı da ona göre oldukça düşük olarak piyasaya sunuluyor.

2018 Yamaha Eluder, aynı hava soğutmalı 1854cc V-Twin motor ve altı ileri şanzıman da dahil olmak üzere Star Venture ile ortak olarak çok şey paylaşıyor. Ride-by-wire gaz kelebeği kumanda sistemi, kayış yoluyla arka tekerleğe güç sağlayan iki mod, turne ve spor modlarını sunuyor. Çekiş kontrolü, seyir modlarında da olduğu gibi sgibi standart olarak sunuluyor.

Şase, bir ana çelik çerçeve, bir alüminyum döküm şasi alt çerçevesi ile eşlenmiş. Arka tarafta, 46 mm’lik bir teleskopik çatal, 5.1 inçlik hareket imkânı sağlarken arkada 4.3 inçlik hareketli uzaktan ön gerilimle ayarlanabilen arka şoklar kullanılmış. Arka tekerlekte 320mm tek disk ön tarafta ise 298mm çift disk frene sahip. Doğrusal bir his için ön ve arka fren basıncını dinamik olarak dengeleyen Yamaha’nın Birleşik Fren Sistemi ve ABS de standart olarak sunuluyor.

Eluder, gövde ve yolcu sırtlığını kaybetmenin ötesinde, ters yönde çalışan Sure-Park sistemi, kavrama ısıtıcıları, elektronik olarak ayarlanabilen ön cam, lastik basıncı denetleyicisi ve sis lambaları da dahil olmak üzere Star Venture’ın diğer lüks ürünlerinden yoksun. 

Yamaha’nın motosiklet grubunun genel müdürü Mike Doughty, “Kıtalararası gezi motosiklet serimizi genişletiyoruz ve Star Eluder’ı tanıtmaktan dolayı çok heyecanlıyız” diyerek motoru tanıttı ve “Sınıftaki diğer motosikletlerin aksine, agresif stil ve bilgi-eğlence teknolojisi ile yolcuların seyahatin heyecanını yaşarken uyumdan kaçmalarını sağlayacak.” diye ekledi.

2018 Yamaha Star Eluder’a üç renk seçeneği sunulacak: Impact Blue, Raven ve Liquid Silver.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir