3 Şerit

Bajaj şimdiden tüm yeni modelleri ile Euro 4’e hazır!

Hindistanlı motosiklet üreticisi Bajaj, 2018 yılında Türkiye’de geçilecek olan normlara şimdiden uyum sağlamış durumda. Piyasaya sunduğu tüm 2017 model motosikletlerini Euro 4 normlarına uygun şekilde satışa çıkartan Bajaj bu konuda Türkiye’de öncü oluyor.

Bajaj 2017 yılına yeni modelleri ile hızlı girerken tüm yeni modellerinin Euro 4 normlarına uygun olması ile de yeniliklerine devam ediyor. Euro 4 ile birlikte tüm modellerinde emisyon standartlarını yerine getiren Hindistanlı üretici aynı zamanda tüm modellerinde ya ABS ya da kombine fren sistemi sunarak bu özelliği ile de güvenliği ön plana çıkartmayı başarıyor. Aynı zamanda 2017’nin başında fuarda Avrupa Prömiyerini yaptığı ve bu günlerde Türkiye yollarına da çıkan Dominar 400 modeliyle yepyeni bir sınıfa da adım atan Bajaj, satış rakamlarını her sene üzerine koyarak büyümeyi hedefliyor. Tüm 2017 modellerini Euro4 normuna uygun olarak sektöre sunan Bajaj bu konuda da öncü oldu. Başta güvenlik ve düşük emisyon değerleri olmak üzere bir çok önemli yenilikleri kapsayan Euro4 normları Türkiye’de 2018 yılından itibaren zorunlu hale geliyor ancak Bajaj şimdiden bu normlara hazır bir görüntü ortaya koyuyor. 

Bajaj Pulsar aldılar, Hindistan seyahati kazandılar

Çok kısa sayılabilecek bir sürede motosiklet pazarının “sport” segmentindeki satış başarısıyla zirveye yerleşen Bajaj Pulsar, 25 motorseveri Hindistan’a götürdü. Yetkili bayilerden sıfır Pulsar satın alanlar arasından düzenlenen yarışmaya katılıp kazanan 25 kişi egzotik Hindistan gezisine giderken, yarışmaya katılanlar arasından 50 kişi de Türkiye turu ile ödüllendirildi.

Türkiye’de Kuralkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın en büyük üçüncü motosiklet üreticisi Bajaj, sport segmentindeki modeli Pulsar için düzenlediği “Sür ve Kazan” yarışmasında kazanan 25 talihli Hindistan gezisine katıldı. “Sıfır kilometre bir Pulsar modelini satın alanların, aldıkları motosikletle çekilmiş fotoğraflarıyla katıldıkları yarışmada Facebook üzerinden en çok beğeni alan 25 kişi Hindistan’ın büyülü dünyasında Bajaj tarafından konuk edildi.

Tac Mahal’den Hindistan’ın farklı ve özel dünyasını yansıtan Delhi, Mumbai gibi büyük şehirleri tanıma fırsatını elde eden talihliler ayrıca dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi Bajaj’ın Chakan’da bulunan fabrikasında ağırlanarak, son teknoloji ürünü Pulsar’ların üretimini yerinde incelediler.

Talihlileri ayrıca Hindistan’ın en iyi motor akrobasi ekibi GHOST RYDERZ’ın heyecan ve adrenalin dolu gösterisi de yarışmayı kazanan talihlilerin unutamayacakları anlar arasındaki yerini aldı.

Yarışmaya katılan 50 kişi de, 7 günlük Türkiye turu ile Anadolu’nun eşsiz güzelliklerini ve tarihini doyasıya yaşayacak.

İlklerin Markası “Bajaj Pulsar”

Patenti Bajaj’a ait olan ve Bajaj Pulsar RS200 ile NS200 modellerinde kullanılan dünyanın ilk 3 bujili ateşleme sistemine sahip 4 supaplı teknolojisi ile de enjeksiyonlu ve sıvı soğutmalı güç ünitesi ile, 24.5 HP’lik güç üreterek yüksek hızlara erişebilmeye imkan tanıyor. 6 ileri vitesli şanzımanı ve Nitrox şok emicili özel süspansiyon sistemiyle sunduğu sürüş özellikleriyle motosiklet severlerin beğenisini kazanan Bajaj 2017 yılına bir önceki yılın üzerine koyarak girdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir