3 Şerit

Honda motosiklet modelleri Türkiye Turu’na çıkıyor

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, farklı segmentte bulunan 10 motosikletini Türkiye’nin dört bir yanında motosiklet severlerle buluşturmak üzere tura çıkartıyor. 3 ay sürecek etkinlikler dizisinde 14 farklı noktada Honda motosikletleri müşterilerileriyle buluşacak.

Honda Türkiye, her türlü beklentiyi karşılayabilmek amacıyla sunduğu geniş ürün gamıyla 2016 yılında da Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası oldu. Honda Türkiye’yi zirveye taşıyan tüm motosikletseverlerle buluşmak ve motosiklet kullanımının yaygınlaştırmak için Honda Motosiklet Bayileri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek ‘Test Sürüşü’ organizasyonu Türkiye çapında 14 farklı noktada yaklaşık 3 ay boyunca sürecek.

Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün

Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün geçirmek ve tamamen yeni 5 modelle beraber toplamda 10 motosiklet modeli test etmek isteyen motosiklet severlerin Honda Motosiklet bayilerine ulaşıp randevu almaları gerekiyor.

Katılmak isteyenler etkinliklerin gün ve yer duyuruları için Honda’nın websitesini veya sosyal medya kanallarını takip etmeleri yeterli.

http://honda.com.tr/motosiklet

https://www.facebook.com/HondaMotosikletTR

https://instagram.com/hondamotosiklet_tr

Test sürüşüne açılacak motosiklet modelleri: CB650F, CBR650F, NC750X DCT, AFRICA TWIN DCT, ACTIVA S, VFR800 X CROSSRUNNER, VFR1200X CROSSTOURER, CRF250L, CRF250 RALLY, FORZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir