3 Şerit

Ağır vasıtada ikinci el dönemi!

Doğuş Otomotiv’in 17 yıldır hizmet veren ikinci el araç platformu DOD, artık ikinci el ağır vasıtada kendine yer edinmek istiyor. DOD Ağır Vasıta, yıllık ortalama 100 bin ağır vasıtanın alınıp-satıldığı ikinci el pazarında, kurumsal hizmet anlayışı ile hizmet vermeye başlıyor. ikinci el ağır vasıta pazarında, kurumsal anlayış ile hizmet sunmaya başladı. DOD Ağır Vasıta ile kamyon, çekici, treyler,soğutucu ünite ve damper ve alım-satım işlemi gerçekleştirilebilecek. Türkiye geneline yayılmış toplam 17 DOD Ağır Vasıta bayisi ile müşterilerine hizmet vermeye başlamış ve şuana kadar 1600 aracın alım satımı gerçekleştirilmiş.

DOD Ağır Vasıta’nın tanıtım konuşmasında açılış konuşmasını yapan DOD Ağır Vasıta Genel Müdürü İlhami Eksin ikinci el ağır vasıta pazarında kurumsal anlayış ile yer alacaklarını belirterek “DOD Ağır Vasıta için oldukça temkinli yaklaştık biraz geç oldu ama güç olmasın. İkinci el ağır vasıta alım-satımında kurumsal hizmet ve anlayış ile öncelik olarak güven sağlamak istiyoruz. DOD Ağır Vasıta, sektörde ilklerle imza atacak. 111 nokta ekspertiz hizmeti, web platformu, 60 aya varan vade ile finansman desteği bunlardan birkaçı. DOD Ağır Vasıta olarak kamyon, çekici, treyler,soğutucu ünite ve damper satışı ve  takas, nakit alım, emanet satış gibi hizmetlerle tek noktadan müşterilerimize ulaşmak niyetindeyiz. Hedefimiz “ağır vasıtada ikinci el” denilince akla gelen ilk ve güven veren bir marka olmak. Bunu 17 yıllık DOD Güvencesi ve tecrübesi ile sağlayacağız.” dedi.

DOD Ağır Vasıta Satış Müdürü Selçuk Aksakal ise bugün ağır vasıta kullanıcılarının da img_4853günümüz teknolojisini kullandıklarını bu yüzden internet sitesi aracılığı ile onlara da ulaşmak istediklerini Aksakal;  “DOD Ağır Vasıta projesinin yaklaşık 400 çalışan tarafından geliştirildi. Türkiye’ de ikinci el ağır vasıta pazarında yıllık yaklaşık 100 bin alınıp satılıyor. Ağırlıklı olarak galeriler ve bireysel olarak yapılan alım-satımda kurumsal hizmet veren markaların payı ise yüzde 3 civarı. Türkiye genelinde toplam 17 bayimiz ile bu pazara kurumsal bir yaklaşım getireceğiz. DOD Ağır Vasıta, her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el ağır ticari araç almak veya satmak isteyenlere tek noktadan yenilikçi çözüm ve üst düzey kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Müşterilerimize hem takas, hem nakit alım dışında emanet satış imkânı da sağlıyoruz. Müşterilerimiz araç alım-satım dışında araçlarının yaklaşık fiyatlarını öğrenebilecek, araç kaskolarını yaptırabilecek ve kredi imkanlarından faydalanabilecek. Binek araçlarda yapılan açık arttırma sistemini ağır vasıta da gerçekleştirmek istiyoruz, bunun için çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir