3 Şerit

Honda’nın CES 2017’de yıldızı yapay zekalı konsept NeuV

Teknolojik alanda yatırım yapmaya devam eden Honda, tüketici elektroniği sektörünün kalbinin attığı dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından CES 2017’ye gelişmiş teknolojileriyle damgasını vurmaya hazırlanıyor. CES 2017’de şehir içi mobilite, yapay zeka ve robot konseptlerini tanıtacak olan Honda, ayrıca küresel markalarla yapacağı işbirliğinin detaylarını da açıklayacak.

Yapay zeka, robot ve big-data gibi günümüzün başlıca teknolojik kavram ve yaklaşımlarını harmanlayarak bütünsel bir mobilite deneyimine dönüştürecek olan Honda, Las Vegas’ta gerçekleştirilecek olan CES 2017’de öncülük ettiği “Mobilite Ekosistemi İşbirliği”ni de konuşacak. Honda, mobilite deneyimini yeniden tanımlayan geleceğin teknolojilerini interaktif ve deneyimsel bir konseptle fuar ziyaretçileriyle buluşturacak. Ziyaretçiler trafik sıkışıklığını azaltma yollarının yanı sıra yeni araç içi bağlantı modları gibi insanların hayatlarını kolaylaştırma potansiyeli taşıyan teknolojileri keşfetme ve deneyimleme fırsatı bulacak. Honda’nın standında ayrıca sürücü ile etkileşimde yeni bir dönem başlatacak olan ve hisleri algılayabilen “emotion engine” adlı yapay zekaya sahip elektrikli araç konsepti NeuV da olacak.

İnovasyona ve yeni işbirliklerine açık Honda, ayrıca daha üretken ve eğlenceli bir mobilite deneyimi yaratacak yeni şirketler ve küresel markalarla işbirlikleri yapacağını açıklayacak. Honda’nın CES’teki basın toplantısına Honda Ar-Ge Başkanı ve CEO’su Yoshiyuki Matsumoto da katılacak ve basın toplantısında şirketin robot teknolojileri uygulamalarını gözler önüne seren konsept motosikleti tanıtacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir