3 Şerit

7. Karya sahilleri bisiklet turu kayıtları başladı!

Her sene Marmaris Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen Karya sahilleri bisiklet turu bu sene 15-16-17 Ekim’de 7. kez düzenleniyor.Organizasyon için kayıtlar başladı ve katılımcı sayısı 100 kişi ile sınırlı bu yüzden organizasyon için kaydınızı yaptırmayı unutmayın. 

Her sene ekim ayında Marmaris Bisiklet Derneğinin düzenlediği geleneksel Karya sahilleri bisiklet turu bu sene 15-16-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Katılımcılar turun ilk günü olan 15 Ekim cumartesi günü saat 10.00’da Marmaris 19 Mayıs Gençlik Meydan’ında hareketle Bozburun’a pedal çevirmeye başlayacaklar. Turun ikinci gününde ise Bozburun’dan Çiftlik Koyuna hareket edilecek. Turun üçüncü ve son gününde de Çiftlik Koyundan Marmaris dönecekler ve tur başlangıç noktası olan 19 Mayıs Gençlik Meydanında son bulacak.

karya-sahilleriKarya sahilleri bisiklet turuna katılmak isteyen katılımcılar 18 yaşını doldurmuş olmalı ve katılım ücretini ödemiş olmaları gerekiyor. Katılımcıların her biri kendi kamp malzemelerini getirmeli ve kendi çadırlarını kurabiliyor olmalılar. Karya sahilleri bisiklet turu zorlu yokuşlarıyla bilinen bir turdur bu yüzden zor şartlara ve yokuşlara dayanıklı bisikletçiler için oldukça keyifli bir turdur. Tur boyunca katılımcıların malzemeleri günün başlangıç noktasından alınarak bitiş noktasına otomobillerle götürülecektir. Tura katılım ücreti ise 185TL’dir. Daha detaylı bilgiler ve kayıt için www.marmarisbisiklet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir