3 Şerit

Türkiye Trial Şampiyonası 4. yarışı

2016 Türkiye Trial Şampiyonası dördüncü yarışı, 20-21 Ağustos tarihlerinde 9 takım 18 araç ve 36 sporcunun katılımıyla Bolu’da düzenlendi…

Yol dışı heyecan offroadun yardımlaşmaya dayalı branşı olan trialde mücadele, Bolu yarışı ile1472035945_BoluTrial_GK2_Kayalar devam etti… 2016 Türkiye Trial Şampiyonası’nın dördüncü yarışı Bolu Offroad Kulübü (BOLOFF) tarafından Bolu Belediyesi katkıları ile 20-21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.

9 takım 18 araç ve 36 sporcunun katılımına sahne olan zorlu mücadelede ekipler, 10 kapıdan oluşan toplam 500 metre uzunluğundaki etapta, su geçişi, çamur geçişi, kaya geçişi ve orman tırmanışı olmak üzere farklı teknikler ile zamana karşı mücadele ettiler.

2 günlük mücadele sonunda, yarışa Bursa’dan katılan ve Ertan Uçar-Berat Atagül ile Şencan Özkurt-Fuat Sarper ekiplerinden oluşan Team Mobil1 takımı birinciliğe ulaşmayı başardı. Avni İnce-Ali Demirayak ile Osman Balkı-Cemafer Bulut ekiplerinden oluşan Kayalar takımının ikinciliği elde ettiği yarışın üçüncüsü ise Emirhan Kutlu-Ali Çapan ile Uğur Demirci-Muhammed Zor ekiplerinden oluşan Texxoff takımının oldu.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası’nda sezonunun beşinci yarışı 03-04 Eylül tarihlerinde Beykoz Offroad Kulübü (BEYOFF) tarafından İstanbul’da organize edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir