3 Şerit

Uşak’ta adrenalin dolu haftasonu

2016 Türkiye Karting Şampiyonası 5. ayağı, 21 Ağustos Pazar günü Uşak Belediyesi Pisti’nde düzenlendi. 3 ayrı kategoride sporcuların kıyasıya mücadelesi, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı…

2016 Türkiye Karting Şampiyonası’nda sezonun 5. yarışları, 21 Ağustos Pazar günü İzmir 1471939491_UsakKarting5_MehmetCinarKarting Kulübü (İKK) tarafından Uşak Belediyesi Pisti’nde düzenlendi.

3 ayrı kategoride koşulan yarışlarda Mini kategoride 6, Formula Senior kategorisinde 4 ve Formula Master kategorisinde de 3 olmak üzere toplam 13 sporcu mücadele etti. Her kategorinin 3 yarış üzerinden değerlendirildiği gün sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular yarış pistindeki törenle ödüllerine kavuştu.

Formula Mini kategoride genç milli sporculardan Ömer Asaf Kolot 3 yarışın ikisini kazanarak birinciliği elde erken, onu ikinci sırada Kerim Sulyak ve üçüncü sırada da Zekai Özen takip etti.

1471939501_UsakKarting5_MINIFormula Senior’da milli sporcumuz Berkay Besler zafer serisine Uşak’ta da devam ederek bir kez daha birinciliğe ulaşırken, ikincilik ülkemizi FIA Karting Academy’de temsil eden bri diğer milli sporcumuz Mert Dalkıran’nın oldu. Bu kategorinin üçüncü sırasında ise bir diğer genç sporcu Gün Taşdelen yer aldı.

32 yaş üzeri sporculara açık Formula Master kategorisinde ise Mehmet Çınar 3 yarışın ikisini ilk sırada tamamlayarak birinciliğin sahibi oldu. Bu kategoride ikinciliği Süleyman Sırrı Kolot kazanırken, üçüncülük İbrahim Erkan’ın oldu.

2016 Türkiye Karting Şampiyonası, 02 Ekim ve 15 Ekim tarihlerinde Körfez Pisti’nde düzenlenecek yarışlar ile son bulacak.

1471939504_UsakKarting5_OdulToreni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir