3 Şerit

Bursa’lı Megane Sedan yüzünü gösterdi

Renault’un bu sene başında Türkiye’de satışı başlayan Megane Hatchback modelinin ardından Bursa’daki fabrikasında üretilecek olan Megane Sedan da ilk kez yüzünü gösterdi. C segmentinde fark yaratmaya hazırlanan Megane Sedane, sınıfında bir ilk olarak cam tavan seçeneği ile sunuluyor.

2015 sonunda Yeni Megane HB ve 2016 Mart ayında Yeni Megane Sport Tourer’ın lansmanında sonra Yeni Megane Sedan, Megane ailesinin en yeni ve son üyesi.

Yeni Megane Sedan sınıfında bir ilk olarak cam tavan ile sunuluyor

Yeni Megane Sedan sınıfında bir ilk olarak cam tavan ile sunuluyor

Yeni Megane Sedan, Renault’nun yenilenen tasarım kimliğinin tüm özelliklerine sahip. Türkiye’de efsaneleşen Megane Sedan yeni versiyonu ile yine tüketicinin beğenisini toplayacak. Otomobilin dinamik ve dikkat çeken tasarımı, dengeli oranları ve C şeklinde LED farları ile vurgulanıyor.

Yeni Megane Sedan, arka kabin genişliği ile segmentinde ayırt ediliyor. Yeni model Eller Serbest Bagaj Kapağı sistemi ile de erişim ve kullanım kolaylığı sunuyor.

RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF) - PHASE 1Yeni Megane Sedan, 7’’ TFT renkli dijital ekranı, 8,7’’multimedya tablet ekranı, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi ve diğer konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknoloji ile üst segment otomobillerin özelliklerini taşıyor. (Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Şerit Takip Sistemi, vb.)

Motor Seçenekleri;

Benzinli:

  • 5 ileri manuel şanzıman veya sürekli değişken (CVT) vites kutusuna sahip 1.6 lt 115 bg
  • 7 ileriEDC otomatik şanzıman veya 6 ileri manüel şanzıman seçenekleriyle TCe 1.2 lt 130 bg

Dizel:

  • 6 ileri şanzıman ile dCi 1.5 90bg ,
  • 6 ileri şanzıman veya 6 ileri EDC otomatik şanzıman seçenekleri ile dCi 1.5 110 bg
  • 6-ileri manuel şanzıman ile dCi 1.6 130 bg.

RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF) - PHASE 120’den fazla ülkede satışa sunulacak Yeni Megane Sedan Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretiliyor. Yeni Megane Sedan Ekim 2016’da Türkiye’de satışına başlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir