3 Şerit

Castrol Ford Team Türkiye, Ford Otosan Kocaeli rallisinde kupayı kaldırmayı planlıyor.

Castrol Ford Team Türkiye, son iki yıldır Türkiye şampiyonluğunu kimseye bırakmıyorken şimdide gözünü Avrupa Ralli şampiyonluğuna dikti.

Takımın bu hedefi doğrultusunda Ford Fiesta R5 ile ısınma turları için Türkiye ralli etaplarında boy gösteren ekip, Marmaris Rallisi’ndeki göz kamaştıran performansından sonra, kendi evinde düzenlenecek olan Kocaeli Rallisi’nde podyumun birinci sırasında olmayı hedefliyor.Castrol Ford Team Türkiye - 1

Castrol Ford Team Türkiye, TOSFED tarafından organize edilen 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi için hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıl Kocaeli Rallisi’nde Takımlar Şampiyonluğunu ilan eden Castrol Ford Team Türkiye, bu yıl yine zafere ulaşmayı hedefliyorlar.

Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı hedeflerinin önümüzde ki senelerde ülkemizin bayrağını Avrupa Ralli Şampiyonası’nda dalgalandırmak olduğunu belirtirken, bu vizyonun gereği olan sorumluluk ve konsantrasyon ile geçtiğimiz senelere göre çok daha fazla çalıştıklarını belirtirken “Ford Otosan Kocaeli Rallisi kendi sahamız hatta yuvamız. Geçtiğimiz Marmaris Rallisi’nde araçlarımızı daha yakından tanıdık ve bu kendi evimizdeki yarışta podyumun en tepesinde Castrol Ford Team Türkiye pilotlarını görmeyi hedefliyoruz’’ dedi.
Orhan Avcıoğlu - Murat BostancıSerdar Bostancı ayrıca “Avrupa arenasını uzun zamandır hedefliyoruz. Bu yıl bizi daha iyi pozisyona getireceğine inandığımız birçok atakla önemli bir konuma geldik. Bu çalışmalarımızın ilk meyvelerini de geçtiğimiz ay Yunanistan da gerçekleşen Akropol Rallisi’nde ki birinciliğimiz ile aldık. Türkiye Ralli Şampiyonası da her geçen yıl daha büyük rekabete sahne oluyor. Burada ki rekabet bizi Avrupa parkurlarında daha güçlü kılıyor, takımımızda ülkemiz adına çok önemli ve yetenekli pilotlar var. Özellikle Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde seyirci desteğiyle start alacak Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisinin Ford Fiesta S2000’leri ile podyumun zirvesi için savaşacaklar’’ dedi.

Hafta Sonu Yarış Programı ise şöyle;

Start- 11 Haziran 2016 Cumartesi saat 14.00’da 41 Burda Alışveriş Merkezi

Seyirci Özel Etabı – 11 Haziran Cumartesi saat 17.34’de Perşembe Pazarı

Ralli Finiş ve Ödül Töreni – 12 Haziran 2016  Pazar saat 17.00’da 41 Burda Alışveriş Merkezinde yapılacak.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir