3 Şerit

Forum İstanbul’da motosikletler uçtu

Önemli macera festivallerinden olan İstanbul Extreme Fest bu yıl 6. kez düzenlendi. Adrenalin tutkunlarının her yıl merakla beklediği festival, bu yıl 28-29 Mayıs’ta bir kez daha macera severleri birbirinden keyifli ve heyecanlı etkinliklerle buluştururken, festivalin ilk günü dünyaca ünlü motocross sporcularının performanslarıyla adrenalini yükseltti!

1464452979_Istanbul_Extreme_Fest__7_Forum İstanbul sponsorluğunda gerçekleştirilen ‘İstanbul Extreme Fest’, adrenalin tutkunlarını 6. kez bir araya getirdi. Her yıl merakla beklenen ‘İstanbul Extreme Fest’, festivalin ilk gününde ekstrem sporlara gönül verenlerin renkli ve enerji dolu anlarına  tanıklık etti. 28-29 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul’da gerçekleşen festival bu yılda tüm coşkusu ile macera severleri ağırladı.

1464452958_Istanbul_Extreme_Fest__2_Motocross sporcularından adrenalin dolu şov!

İstanbul Extreme Fest’in ilk gününde dünyaca ünlü motocross sporcuları Robert Naumann, Nontas Logothetis  ve Freddy Peters, limit tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşattı. İzleyicilerin kimi zaman korku dolu anlar yaşadığı gösterilerde yapılması güç birçok hareketi başarıyla tamamlayan sporcular izleyicilerden geçer not aldı. Seyircinin büyük bir ilgiyle izlediği showlar gün boyu farklı zaman dilimlerinde adrenalini yükseltmeye devam etti.

Freddy Peters: Bu sporda korkuya yer yok!

Etkinlikte konuşan sporculardan Freddy Peters; “Motocross benim için bir tutkudan öte yaşam tarzı. Bu sporda korkuya yer yok, başarılı olmak için çok çalışmak ve yaptığınız işe saygı göstermeniz gerekiyor bunun dışında diğer önemli bir konu ise işinize konsantre olmanız. Kimi zaman ölümden korkup korkmadığımı soranlar oluyor bence bu spor doğru yapıldığı sürece yolda yürümekten ya da bir hayvanat bahçesinde gezinmekle aynı oranda ölüm riskini taşıyor “ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir