3 Şerit

TUR ASSIST 20. yaşını kutluyor

İspanya’nın önde gelen sigorta, reasürans ve asistans grubu Mapfre’ye bağlı Mapfre Asistencia’nın Türkiye kuruluşu olarak 1996 yılında ülkemizde faaliyete başlayan TUR ASSIST, 20. yaşını kutluyor. Türkiye’de sigorta, otomotiv, finans ve diğer sektörlerdeki çeşitli kurumların müşterilerine 365 gün 24 saat hizmetler sunan TUR ASSIST, gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle yüzlerce iş ortağını bir araya getirdi. Yılda 5 milyona varan çağrı hacmi ile dikkat çeken TUR ASSIST, Türkiye’nin en büyük operasyon çağrı merkezi olarak hizmet veriyor.

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden, marangoza kadar farklı alanlarda toplam 6 bini aşkın hizmet birimi ile hizmetler sunan TUR ASSIST, kuruluşunun 20. yılını kutluyor. Toplam müşteri memnuniyeti araştırmalarında %95’in üzerinde bir oran ile 8 milyonu aşkın müşterisine kaliteli ve her biri alanında uzman ekipleriyle profesyonel hizmetler sağlayan TUR ASSIST, oluşturduğu yenilikçi ürün ve uygulamalar ile asistans sektöründeki lider konumunu geliştirerek devam ettirmesiyle ön plana çıkıyor.

Tur Assist-13 bin 600 m2’lik alanı ile Türkiye’nin en büyük operasyon çağrı merkezine sahip olan şirketin toplamda 480 çalışanı bulunuyor. 2015 yılı içerisinde 355 bin çekici hizmeti ve 1 milyon 350 bin günlük ikame araç tahsisi ile bu alandaki gücünü bir kez daha ortaya koyan TUR ASSIST, 2016 yılında daha geniş kitlelere hizmet vermeyi hedefliyor. Müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli ve hızlı çözümleri ile birçok yeniliğe imza atan TUR ASSIST, garanti paketleri, yol yardım, konut yardım, elektronik eşya koruma paketi Elektro Asist gibi pek çok yenilikçi ve hayat standartlarını yükseltici hizmeti kullanıcıları ile buluşturuyor.

TUR ASSIST Akademi dünyada bir ilk!

Tedarikçilerine verdiği sürekli eğitimlerle dikkat çeken TUR ASSIST,  2012 yılında kurulan ve dünyada bir ilk olan TUR ASSIST Akademi’yle de ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz yıl toplam 2571 TUR ASSIST hizmet birimi; müşteri ilişkileri, iş güvenliği, TUR ASSIST standartları, temel mesleki bilgiler, defansif ve ekonomik araç kullanımı gibi alanlarda üstün hizmet verebilmek için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı akademinin eğitimlerine katılarak sertifika aldı.

Yaygın eğitim programları, geniş araç havuzu ve mobil uygulamaları ile sektörün hizmet standartlarını belirleyen TUR ASSIST; yollardaki başarısını, konut ve işyeri acil yardım hizmetlerinde de ortaya koyuyor. Sadece geçtiğimiz yıl tesisat, elektrik, çilingir, cam, seramik ve konut hasarı gibi alanlarda toplamda 66 bin 343 noktada hizmet veren TUR ASSIST, bu alanda ulaşılması zor bir rekora da imza atmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir