3 Şerit

Volkswagen Crafter Premium konforu ile göz dolduruyor

Volkswagen Ticari Araç’ın turizm ve özel yolcu taşımacılığında fark yaratan modeli Crafter Premium hem sahibine hem de yolcusuna üst düzey konfor sunuyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan modeli Crafter Premium’da rahat bir yolculuk için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. İç mekanda tamamen deri kaplı siyah ve gri renk seçenekleriyle sunulan genişletilmiş koltuklarıyla, üst düzey konfor ve ergonomi sunarken aynı zamanda standartların üstünde bir oturma alanı sağlıyor. Crafter Premium’un yolcu bölümündeki tüm koltuklarda USB girişi, içecek ve telefon koyma yeri standart olarak bulunuyor.

1455899083_Yeni_Crafter__2_Lüks koltuklar ve özel iç kaplama

9+1 Masalı, 9+1 Bagajlı, 10+1 Masalı ve 10+1 Bagajlı olarak 4 farklı konfigürasyonla pazara sunulan Crafter Premium, Alcantara iç kaplaması ve ahşap görünümlü yer kaplamasıyla da fark yaratıyor. Crafter Premium’da dikiz aynasına entegre geri görüş kamerası ve uzaktan kumandalı 19 inç ekran da standart olarak sunuluyor. Masalı modellerde bulunan şık ahşap masalarda bardaklık ve telefon koyma bölümleri seyahat sırasında konfor sunarken bagajlı modellerin geniş bagaj alanı yolcular için rahatlık sağlıyor.

Gümüş ve siyah renkle satışa sunulan Crafter Premium, dış tasarımında karartılmış camları, boyalı tamponu, krom ön ızgarası ve alüminyum alaşımlı jantlarıyla da dikkat çekiyor.

Crafter Premium, 150 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir