3 Şerit

Honda’dan bisikletlere özel “Active Life Concept”

Honda’nın bisikletlere özel modeli “Active Life Concept” Triathlon Show 2016’da görücüye çıkıyor.  

Civic Tourer Active Life Concept’in iç mekanında bisiklet severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bölmeler ve bisiklet tamir kiti bulunuyor

Bisiklet sporu son yıllarda trend haline gelmeye başladı. Otomobil firmaları da bu trende kayıtsız kalmayarak yeni teknolojiler ortaya koyuyorlar. Honda’nın İngiltere’deki Triathlon Show 2016’da ilk kez görücüye çıkarttığı “Actvie Life Concept” modeli de bisiklet sporuna gönül verenleri hayli sevindirecek bir model olarak dikkat çekiyor.

Honda’nın Civic Tourer modeli üzerine eklentiler yapılarak ortaya çıkartılan bu konsept otomobil modeli Honda’nın kullanıcılara yönelik tasarım anlayışının güzel bir örneği olarak dikkat çekiyor. Kullanışlılık, stil ve kullanıcıların günlük hayat deneyimlerinde rahatlık sunan bu otomobil bisiklet yerleştirilebilme kolaylığı ile dikkat çekiyor.

Arkadaki kol sayesinde bisikletleri aracın dışarısında kolayca tamir etme imkanı oluyor

Arkadaki kol sayesinde bisikletleri aracın dışarısında kolayca tamir etme imkanı oluyor

Honda’nın sınıfında önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Civic Tourer modelinden oluşturulan “Active Life Concept”i bagaj kısmındaki genişlik ve özel alanlar sayesinde hiç zarar görmeden iki bisikletin taşınmasına olanak sağlıyor. Alçak yükleme eşiği sayesinde bisikletler kolayca aracın içerisine yerleştirilebiliyor. Ayrıca dışarıya doğru uzayan kol sayesinde bisikletleri araç üzerinde tutturarak kolayca tamir etme imkanı da sağlanabiliyor. Bunların yanı sıra bisikletçilerin tüm ihtiyaçları da düşünülmüş. Araç içerisinde bisiklet tamir seti, suluk tutucu, su tankı ve ön tekeri tutturmak için de bir alan bulunuyor. Bunun yanı sıra aracın üzerinde yer alan aero, kayarak açılan bölmeye kask, bisiklet ayakkabıları ve diğer eşyalar için yer bulunuyor.

Honda’nın bu yeni modeli “Active Life Concept” bisikleti ile uzun yollarda seyahat etmek isteyenler veya bisiklet sporuna gönül vermiş kişilerin yarışlara gitmesi

için ideal bir otomobil olarak dikkat çekiyor. Bu otomobilin ilerleyen zamanlarda profesyonel bisiklet takımları tarafından da tercih edilmesi muhtemeldir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir