3 Şerit

Fiat ve Divarese’den 500’e özel ayakkabı tasarımı

 

İtalyan stilinin ikonik markalarından Divarese ve Fiat, çok özel bir işbirliğine imza attı. Divarese’nin Fiat 500 modelinden ilham alarak hazırladığı özel 500 sürüş ayakkabısı, İtalyan şıklığından vazgeçemeyenleri cezbediyor.
Fiat divaverse_Trendleri İtalyan stilinde yorumlayan Divarese ve çekici İtalyan tarzının sembol markalarından biri olan Fiat güçlerini birleştiriyor. 1957’de doğan ilk 500 modelinden esinlenen ikonik tarzıyla, eski günlerin büyülü güzelliğini yepyeni özelliklerle buluşturan Fiat 500, Divarese’nin özel koleksiyonuna da ilham kaynağı oldu. Koleksiyon, ortak noktaları İtalyan stili şıklık olan otomobil ve ayakkabı tutkunlarını buluşturuyor. Efsanevi Fiat 500’den esinlenen Divarese’nin sürüş ayakkabıları 500 Collection by Divarese ismiyle aralık ayından itibaren mağazalardaki yerini alıyor.

Fiat 500 serisi için özel olarak tasarlanan sürüş ayakkabıları, % 100 deri ve tamamen el yapımı. 500 Collection by Divarese, tıpkı Fiat 500 gibi ikonik İtalyan tarzını modern dokunuşlarla günümüze taşıyor. 500 Collection by Divarese’de beyaz, yeşil, kırmızı, kahverengi, lacivert renklerinin öne çıktığı, sürüş modasını yansıtan modeller; kadın ve erkeklere İtalyan şıklığını yaşatacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir