3 Şerit

Honda Africa Twin Türkiye’de Nisan ayına sıra yazıyor

Yolda veya arazide kıtaları aşmış, Dakar Rallisi’nde yarışmış Honda Africa Twin yeni yüzü ile Türkiye’de yoğun ilgi gördü. Güçlü motoru ve dinamik şasisiyle gerçek maceralar için ‘istediğin yere git’ konseptiyle tasarlanan CRF1000L Africa Twin, Türkiye’de beklenenin ötesinde ilgi görüyor. Honda’nın teknolojik yenilikleriyle sunulan ve Türk motosiklet severler tarafından beğenilen Africa Twin için 2016 Nisan ayına sıra yazılmaya başlandı. Honda Africa Twin’in Avrupa Satış fiyatı 12.100 Euro olarak açıklanırken, Türkiye fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı.

CRF1000L Africa Twin

CRF1000L Africa Twin şık tasarımı ile dikkat çekerken hem arazide hem de yolda başarılı konfor sunuyor

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden olan Honda’nın Milano’da gerçekleştirilen EICMA Fuarı’nda ilk kez kamuoyunun beğenisine sunduğu CRF1000L Africa Twin, Türk motosiklet severlerin ilgi odağı oldu. Gerek basında gerekse online platformlarda gündem yaratan motosiklet efsanesi, ön satışının duyurulmasıyla Nisan 2016’ya kadar satılmış durumda.

25-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek

16YM CRF1000L Africa Twin

Moto Bike Expo 2016’da Türk motosiklet severlerle buluşacak olan CRF1000L Africa Twin’in teslimatlarına mart ayında başlanacak. Hem manuel hem de off-road için özel geliştirilen DCT ile satılacak olan efsane motosiklet, iki farklı versiyon ve dört renk seçeneğine sahip olacak. Tasarımının yanı sıra hem on-road hem de off-road kullanımı mükemmel bir şekilde birleştiren Africa Twin’in gerçek off-road kabiliyetine katkıda bulunan özellikleri ABS, Honda Seçilebilir Tork Kontrol Sistemi (HSTC) ve DCT’nin birlikte çalışmalarının yanı sıra 80 farklı kombinasyon sağlamak için ayrı ayrı ayarlanabilir olması.
CRF1000L Africa Twin’in gelişimi sırasında arazi performansı, gezi konforu ve çevikliğin en iyi karışımı temel alındı. Bu segmentteki bir motosiklet, tıpkı bir önceki Africa Twin gibi hem yolda hem de arazide kullanılabilirliği, dengesi ve yol tutuşu ile sürekli olarak etki yaratmalı. Günümüzün çok sayıda macera motosikletiyle karşılaştırıldığında bile değerli bir kriter olduğunu kanıtlayan bu efsane, adını taşıyan yeni CRF1000L Africa Twin her ne kadar hiçbir ortak parça taşımasa da – ister yolda ister arazide- XRV750 Africa Twin modelini efsane haline gelmesini sağlayan özü ve ruhu miras aldı.16YM CRF1000L Africa Twin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir