3 Şerit

6. BO-CE Dağ Bisikleti Gece Yarışı karanlığa ışık tuttu!

6. kez düzenlenen BO-Ce Dağ Bisikleti Gece yarışı bir kez daha nefesleri kesti. Maçka Demokrasi Parkı’nda düzenlenen yarışta bisikletçilerin farları gecenin karanlığını aydınlattı.

21 Kasım Cumartesi günü Maçka Demokrasi Parkı ’nda Çamlıca Gazozu sponsorluğunda bisiklet tutkunlarını bir araya getiren 6. BO-CE Dağ Bisikleti Gece Yarışı, kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

Sporcular 2,5 km ’lik parkuru, Büyük ve Genç Erkek 10 tur, Bayanlar 5, +30 Master ve +40 Master 7 tur atarak finişe ulaştılar.Yarışın gece gerçekleşmesi sebebiyle seyircilere  renkli görüntülere sahne oldu. 21 Kasım Cumartesi günü saat 17:30‘da Masterlar ve Bayanlar, Saat 19:00’da Genç ve Büyük Erkek kategorileri start aldı. Genç ve Büyük Erkek kategorisi ise yarışın en kıran kırana mücadelelerdi.basın 2

Yarışın simgesi olarak tasarlanan Altın Kask’a ismini yazdırabilmek için tüm sporcular kıyasıya mücadele ettiler. Yarışın başından itibaren birinci sırayı kimseye kaptırmayan EMRE YAVUZ, 6.BO-CE MTB Gece Yarışı’nın en hızlısı oldu ve 6.BO-CE Dağ Bisikleti Gece Yarışı Şampiyonluğa adını yazdırdı.Gecenin en hızlısı olan Emre Yavuz aynı zamanda Genç Erkek kategorisinin birincisi oldu.

toplu foto

 

Diğer kazananlar ise şu şekilde ; Büyük erkeklerde Mehmet ŞER , +30 Master’da Oğuz ÖZÇELİK, +40 Master’da Erol ÖZBEY ve Bayanlar’da ise Pelin BAYRAM yarışı birinci tamamladı.Profesyonel ve amatör bisikletçilere farklı bir yarış ortamı sunan BO-CE Gece Yarışlarına 124  sporcu kayıt yaptırdı.

Kazasız geçen yarışta,talihsiz bir olay yaşandı.Genç bir sporcu yarış sırasında fenalaştı, genç sporcuya yarış alanında hazır bulunan sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir