3 Şerit

Suzuki’den tarihine saygı duruşu – GSX-R750F

Orijinal GSX-R750F’in restorasyonu ile bu seneki Motorcycle Live şovunun dikkatleri üzerine çeken markası olmayı başarıyor.

Suzuki, sembolik spor motosiklet ailesinin 30. Yıl kutlamaları çerçevesinde yıllar çerçevesinde tasarlanan GSX-R modellerinin yenilenen versiyonları ile motosiklet severleri heyecanlandırıyor. Bu zamana kadar tasarladığı tüm spor motosikletlerden esinlenerek bu motosikleti yeniden inşa eden Suzuki, yeni komponentler ve yıllar içerisinde gelişen motor teknolojilerini bir araya getirdi.suzuki3

Şov’un son gününde görücüye çıkartılan motor, Suzuki’nin popüler Vintage Parçalar Programı’nın bir parçası olarak Team Classic Suzuki teknikeri Nahtan Colombi tarafından ortaya çıkartıldı.

Suzuki Britanya Satış Sonrası Koordinatörü Tim Davies; “Orijinal GSX-R750’den daha büyük bir motosiklet ikonu olduğunu düşünmüyorum. GSX-R markasının bugünkü popülerliğini 30 yıllık spor motosiklet geçmişi ve tecrübesi sağlıyor. Motorcycle Live’da gerçekleştirilmesi planlanan yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, şova gelen herkesi çok heyecanlandıracak projeler ve sunumlar yapmayı planlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

suzuki2

Aynı zamanda 3 şanslı GSX-R sahibi de Motorcycle Live’daki kutlamalarda yer alacak. Bu şansı yakalamak için kullanıcılar GSX-R motosikletlerinin bir fotoğrafını  www.suzuki-gb.co.uk/gsx-r-competition adresinde yayınlaması yeterli olacak. Motorcyle Live kapılarını 28 Kasım 2015’te açacak ve Suzuki 4D20 standında sevenleriyle buluşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir