3 Şerit

Diavel ailesinin gelişimi devam ediyor – Ducati Diavel 2016

Ducati Diavel Carbon, 2016 modeliyle görücüye çıkıyor. Sofistike tasarımla ve ince dokunuşlarla yenilenen Diavel yenilenen egzozu, jantları ve selesi ile göz dolduruyor.

210915duc-a2015 EICMA Fuarı’nda ilk olarak görücüye çıkan, yeni Ducati Diavel Carbon, daha agresif ve daha estetik tasarımıyla 2015 Ekim’inden itibaren yollara çıkmaya hazırlanıyor.  Ducati markasına yeni bir ufuk kazandıran Diavel Carbon, güçlenen stili ile motosiklet camiasında kendisine yer edinmeyi başarıyor.

Çift bujili 11 derece Testastretta motoru ile 162 Hp güç üretebilen Diavel, standart ABS, Ducati Traction Control (çekiş kontrol sistemi), Ducati Sürüş Modları ve tipik Ducati kıvraklığı ile performans, güvenlik ve keyifli sürüşü bir arada sunuyor.

210915duc-b
Yeni Asfalt Grisi rengi 2016 versiyonunun zarif tasarımlı karakterini yansıtırken, kırmızı çizgiler ve şasideki koyu krom işçilik karbon tasarımın ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Yenilenen jantlar motosikletin genel kaslı yapısına uyacak şekilde tasarlanmış. Ducati Diavel 2016, Zirotec seramik kaplama sayesinde ve paslanmaz çelik susturucu kaplamaları ile teknolojinin tüm imkanlarını ortaya çıkartıyor.
Buna ek olarak Carbon versiyonu ile Diavel koyu mat siyah kamuflaj renk seçeneği ve mat siyah jantları ile de motosiklet severlerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir